Layer 1

Føl mere velvære i hverdagen

fallbackslider-1

Føl mere velvære i hverdagen

kvindemassage

Føl mere velvære i hverdagen

Wellness behandlinger2019-03-27T16:07:32+00:00

Wellness behandlinger

Wellness massage

Wellness massage er til dig, der ikke har nogle muskelproblemer, men som ønsker at nyde massagens afspændende velvære.

En wellness massage kan være en hel kropsmassage og vil typisk vare 1 1/2 time, men ønsker du også ansigtet, hænder og fødder masseret, må du afsætte to timer til gennemgående selvforkælelse.

Du har også mulighed for at kombinere massage og ansigtsmassage, således at du modtager massage og Japansk Lifting. Denne kombination er selvforkælelse, hvor der løsnes op for dine muskler og samtidig giver mere energi og løfter dine ansigtsmuskler.

Wellness behandling

En wellnessbehandling med japansk lifting og massage af kroppen varer ca. 110 min. og er ren velvære til dig, der har en travl hverdag. En wellness behandling koster kr. 1.000,- og du afsætter i alt 2 timer.

Forkælelsesbehandling

Denne behandling giver dig større overskud, mere afspænding og får dig til at slappe af og give slip på hverdagens stress og jag. Behandlingen er sammensat af ansigtsrefleksterapi , massage af nakke, skulder og ryg afsluttende med en fodmassage
Denne behandling tager i alt 80 min til kr. 775,-

Se priser her på siden eller book en tid online. Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogen spørgsmål angående behandlinger.