Layer 1

Føl mere velvære i hverdagen

fallbackslider-1

Føl mere velvære i hverdagen

kvindemassage

Føl mere velvære i hverdagen

Access bars2019-03-27T16:05:46+00:00

Access bars

Access Bars består af 32 punkter på hovedet, der berøres.

Disse punkter, som også kaldes energibaner har gemt alle dine tanker, ideer, holdninger, beslutninger og overbevisninger, du nogensinde har haft om noget igennem adskillige liv.

Vi er blevet overfyldt, og det sætter sig som størknet energi. Denne energi giver sig udslag i fysiske og psykiske sygdomme, manglende kærlighedsoplevelser til os selv og andre, angst og fordømmelser rettet mod os selv og andre.

Meget af det, vi gemmer på, forhindrer os i at udvikle nye kreative tanker og ideer. Samt at udnytte vores potentiale og at være den fantastiske skabning, som vi hele tiden har været, men ikke kan finde ind til længere.

Jeg har selv oplevet, hvordan kroppen afslappes som efter en dejlig massage. Mine spændte muskler slappede fuldstændigt af, og jeg har derefter fået mere energi.

Alle, børn som voksne kan have glæde af Bars. Bars har hjulpet tusinder af mennesker i forhold til deres liv med ting såsom dårlig søvn, helbred, vægt, sex, angst, stress, ADHD mv.

 

Denne behandling varer 80 min. og koster DKK 775,-.

Se priser her på siden eller book en tid online. Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogen spørgsmål angående behandlinger.