føl mere velvære i hverdagen

Din behandler - Pia Nielsen

Jeg, Pia Nielsen, har en baggrund som idrætsmassør, men har i over 30 år haft interesse for alternative behandlingsformer.

I mit arbejde foretrækker jeg at fokusere på årsagen til problemet, og jeg behandler ikke bare symptomerne. Der springes altså ikke over, hvor gærdet er lavest.

Jeg har taget uddannelser som idræts/fysiurgisk massør, kranio sakral terapeut ved Stanley Rosenberg Institut, ansigts refleksterapeut, temprana terapeut, japansk lifting terapeut, neuro-fod-refleksterapi ved Lone Sørensen Institut, antroposofisk homøopati. Den seneste uddannelse, jeg har taget, er som Theta healer, hvor jeg nu tilbyder fjernhealing efter aftale.

Gennem utallige behandlinger med idrætsmassage, kranio sakral terapi og ansigtsrefleksterapi har jeg opnået gode resultater, og mange klienter kommer igen selv efter mange år.

Alle er velkomne i klinikken – helt fra små børn til ældre mennesker.

Jeg har behandlet folk med problemer så som nakkeproblemer, piskesmæld, iskiassmerter, tennis/golfalbue, immunforsvarsproblemer, hormonubalancer, endometrise, parkinsons sygdom, stress, dårlig hukommelse, svimmelhed.

Tøv ikke med at kontakte mig. 
Mvh Pia Nielsen

Pia Nielsen - Helse- og Idrætsmassage
Pia Nielsen - Helse- og idrætsmassage

Er du interesseret i at høre mere?


Send mig dine kontaktoplysninger, så giver jeg dig et kald inden for 24 timer

hCaptcha