føl mere velvære i hverdagen

føl mere velvære i hverdagen

Healing og fjernhealing i Næstved

Hvis du har brug for at komme oven på eller at finde ny energi, og hvis du er i gang med at ændre noget i dit liv, men bliver fanget af gamle mønstre – så kan healing være noget for dig.

Healingen vil tage udgangspunkt i dine problematikker, som kan være fysisk sygdom, udmattelse, stress, sorg, forvirring eller hvis noget andet forhindrer dig i at være glad, sund og i balance.

Healing kan hjælpe dig på vej. Dog er det naturligvis vigtigt, at du har lyst til forandring.

FJERNHEALING – HJEMME HOS DIG

Jeg tilbyder dig fjernhealing, så du kan sidde hjemme og modtage en rensning, som bl.a. tjekker dine chakraer og skaber ny balance med lys, kærlighed og healing. Du får hjælp til at slippe gamle mønstre, så du bedre kan følge din intuition og dit hjerte.

Du sender en mail, hvori du beskriver dine problematikker, og vi aftaler derefter tid.

På dagen sætter/lægger du dig godt tilrette og åbner op for din modtagelighed, så jeg kan scanne din krop. Du skal være modtagelig i enten 25 min. eller 45 min.

Børn kan have stor glæde af fjernhealing. Det kan oftest være nemmere, end hvis de skal ud ad døren og møde et fremmed menneske

DET MED SMÅT

25 min     kr. 350,-

50 min     kr. 550,-

Beløbet skal indbetales før sessionen – enten via MobilePay 95385 eller en straksoverførsel til min bankkonto

Reg.nr. 6070 konto 4320047

Ved fjernhealing er det underordnet, hvor du bor. Skulle du have lyst til at komme ind på klinikken, kan du naturligvis også dette. Så bestiller du tid i min onlinekalender og skriver tydeligt, at du ønsker healing.

Pia Nielsen - Helse- og idrætsmassage

Er du interesseret i at høre mere?


Send mig dine kontaktoplysninger, så giver jeg dig et kald inden for 24 timer

hCaptcha