Layer 1

Føl mere velvære i hverdagen

fallbackslider-1

Føl mere velvære i hverdagen

kvindemassage

Føl mere velvære i hverdagen

Bindevævsmassage2019-03-27T16:07:23+00:00

Bindevævsmassage i Næstved

Bindevævsmassage med Rosenberg Teknik

Rosenberg Teknik er en behandlingsform indenfor Bindevævsmassage, hvor der arbejdes med nervesystemet, musklerne og bindevævet.

Rosenberg Teknik er en blid, behagelig, specifik, nem og effektiv til at genoprette kroppen.

Behandlingen giver dig en bedre kropsholdning, mere smidighed, øget fleksibilitet, forbedret vejrtrækning og en markant fornemmelse af velbehag.

Ideen med at massere bindevævet er en nyere tankegang. Faktisk ved de fleste slet ikke, hvad bindevævet er. Grunden er, at bindevævet er vanskeligt at tegne. Men forestil dig den hvide hinde omkring et kyllingebryst. Det er bindevæv.

Hvad hjælper bindevævsmassage på?

Der er flere ting, som bindevævsmassage kan hjælpe med. Heriblandt:

  • Slap hud og rynker
  • Strækmærker eller cellulitis
  • For meget fedt på arme, lår eller mave
  • Åreknuder eller karsprængninger
  • Hævede ben og dårligt blodomløb
  • Ømhed i huden eller spændinger og smerter mange steder på kroppen

Ovenstående punkter er klassiske tegn på, at du har affaldsstoffer ophobet i bindevævet, og her er der hjælp at hente med bindevævsmassage.

Vævet holder sammen på det hele

Udover bindevævet i vores hud, har vi også bindevæv i muskler, led og indre organer.

Bindevævet fungerer som depot for affaldsstoffer og væske, der ikke er udrenset på normal vis, da det er det sikreste sted for kroppen af læsse af. Desuden er bindevævet også losseplads for negative følelser.

Fungerer bindevævet ikke optimalt, kan det resultere i væskeophobninger, fedtophobninger, cellulitis, reducering ad hudens elasticitet samt problemer med træthed og smerter eller stivhed i muskler og led.

Bindevævsmassage er godt til arvæv

Arvæv er bindevæv, der er blevet hårdt og kan sidde og trykke på de underliggende muskler og nerver, og derved opstår der usmidige muskler og bevægelse.

Hårdt bindevæv har en nedsat gennemstrømning, og det medfører, at muskler og organer ikke får den næring og ilt, de har behov for. Dette vil ydermere medføre nedsat muskelstyrke, ømhed og dannelse af mælkesyre.

Alt dette kan afhjælpes med bindevævsmassage.

Kontakt mig gerne

Se priser her på siden eller book en tid online. Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogen spørgsmål angående bindevævsmassage.

Book en tid online